fredag 17. august 2012

Hvem er Bohemian Cardigans?

Lørdag 25. august er det Bohemian Cardigans som skal sørge for at vi får svingt oss skikkelig på bildekket på Ferjecruiset 2012. 

Men hvem er egentlig Bohemian Cardigans? Jeg sendte over noen spørsmål til Jøran Normann, som er et av bandmedlemmene. 




Hvem er Bohemian Cardigans?

Bohemian Cardigans består av en gjeng musikere som går på

 musikklinja ved Atlanten VGS i Kristiansund; Kristian Frisvoll 
fra Eresfjord på vokal og gitar, Øyvind Liabø Fjeldstad fra Halsa på tangenter, Jøran Normann og Frank Hannasvik fra Surnadal på gitar og trommer og Frederick Baade fra Kristiansund på bass.


Hvilken type musikk kommer dere til å spille på Ferjecruiset 2012?

Vi kommer til og spille mye kjent musikk fra blandt annet Elvis, Cream, Creedence, Jimi Hendrix, The Doors, Stevie Ray Vaughan osv pluss at vi spiller en del egenkomponerte sanger.


Hva tenker dere om å spille ombord på ei ferje?

Vi er spent på hvordan det bli å spille ombord på ei ferge, men vi ser for oss at det kommer til å bli morsomt. Noen av oss har spilt ombord på ei ferge før, men da lå den i en "tørrdock" på Vaagland båtbyggeri. Vi tror det kommer til å bli stas egentlig, spennende initiativ.


Hvorfor kan vi glede oss spesielt til å høre akkurat dere?

Dere kan glede dere til å høre oss spille fordi vi er engasjert og elsker å spille sammen. Vi begynner å bli veldig tight og samspilt nå som vi har spilt sammen ei stund, og vi oser av spilleglede.


Hva er målene fremover for Bohemian Cardigans?

Det største målet for høsten er å få nok penger til å spille inn en EP med vår egen musikk og vår eget "sound". Eller så står vi på som bare det for å fylle ut med spillejobber både nært og fjernt.



Takk til Jøran Normann! Vi gleder oss til å høre dere spille! 
// Kristin //

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar