søndag 9. juni 2013

// Øyvind Weiseth //


Vi som bor på Halsa vet hvem Øyvind Weiseth er og vi er stolte av ham! Vi ble glade for at han ville spille på Ferjecruiset. Jeg ba Øyvind oppdatere oss litt på hvordan det går i livet hans, hvilke forventninger han har til cruiset og litt om fremtidsplanene:

Mitt navn er Øyvind Weiseth. Jeg begynte å spille i band for ca. 10 år siden, og siden har det bare vært musikk for meg! Det var ikke vanskelig å velge hvilken videregående utdanning jeg skulle ta når jeg kom så langt, så jeg endte opp på musikklinja i Kristiansund. Etter det dro jeg til Trøndertun Folkehøyskole, hvor jeg har vært det siste året nå. 


På Trøndertun ble jeg kjent med musikere med samme sjangerinteresse som meg, og vi begynte å spille sammen. Det endte i en 4 spors EP som ble innspilt i løpet av den siste måneden på folkehøyskolen. I ettertid har jeg lagt ned mye arbeid i å utgi denne EP'en både fysisk (på CD) og digitalt (Spotify, WiMP, iTunes), og kan med glede si at utgivelsen er like rundt hjørnet! 

Når det gjelder musikkstil på slike spillejobber som denne, vil jeg helt klart kalle den variert! Det kommer til å bli alt fra John Mayer til Vømmøl til Elvis. Altså - noe for enhver smak! Jeg forventer god mat, masse liv og folk i godt humør som synger med. Altså tidenes cruiseparty! 

Når det gjelder min framtid, så tar jeg ett skritt av gangen - og neste skritt er LIPA, som jeg har fått plass på fra høsten 2014! :D

DU VIL VEL IKKE GÅ GLIPP AV DETTE!?
KJØP BILLETTER TIL FERJECRUISET NÅ!
RING 91633019 ELLER STIKK INNOM BUNNPRIS HALSA ELLER RASTEPLASSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar